Производство на зърнени култури

"Агро Инвест Инженеринг" АД е българска компания, инвестираща в производство на земеделска продукция. Фирмата обработва над 30 000 дка земя основно в Северозападна България и произвежда култури като пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица.

Продукцията на фирмата е символ на високо качество и отговорност. То е резултат както от спазването на най-високи стандарти при производството й, така и на отлични условия за съхранение - в собствена съвременна зърнобаза с капацитет от над 20 хил. тона в гр. Лом.

Водещ работодател в региона

"Агро Инвест Инженеринг" АД е водещ работодател в региона. Основни принципи на фирмата са да създава едни от най-добрите работни условия в бранша, както и да цени и уважава честния труд, ангажираност и професионализъм на своите служители. Фирмата предлага отлични възможности и кариера както за млади хора, които сега започват своя професионален път, така и за изявени специалисти - агрономи, икономисти, технически персонал, механизатори и други. 

За повече информация за свободни работни места, условия на труд и др. - свържете се с нас на тел: 0971/66068 или ни пишете на имейл  info@aie.bg